Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Zuurkoolsalade

Zuurkoolsalade

Boodschappenlijst:500 gr hamlappen of kipfilet1 zakje zuurkool naturel1 grote winterpeen1 ui1 el mayonaise2 augurken1 tl massala kerrieolijfoliepeper en zout naar smaak

Bereiden:De zuurkool in een vergiet uit laten lekken en fijn snijden.Eventueel wat koud water erover heen laten lopen zodat het minder zuur smaakt.Het vlees in blokjes snijden, kruiden en bakken en laten afkoelen op kamertemperatuur.De ui en augurk fijn snijden en de winterpeen grof raspen.Dit alles met de mayonaise, massala kerrie en olijfolie bij elkaar voegen. Eventueel naar smaak wat peper of zout toevoegen.Lekker met gebakken aardappeltjes of aardappelpuree.2 dagen houdbaar in de koelkast

Eet smakelijk!!Het smaakt de volgende dag nog lekkerder en is ook lekker op brood