Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Vegetarische wortelsalade

Vegetarische wortelsalade

Boodschappenlijst:1 bos worteltjes/bospeen1 bakje pistachenoten2 el olijfolie extra vierge1 el wittewijnazijn5 el gembersiroop of honinggemalen koriander naar smaakpeper en zout naar smaaksuiker naar smaak

Bereiden:De worteltjes raspen en in een schaal doen. Pistachenoten roosteren in een koekepan.Dressing maken van olijfolie, gembersiroop en wittewijnazijn.De dressing bij de worteltjes doen en goed omscheppen. Daarna de koriander erbij doen en de pistachenoten (eventueel de nootjes iets fijner hakken)Eventueel naar smaak wat peper of zout toevoegen.Eventueel iets suiker er door scheppenLekker met gebakken aardappeltjes of aardappelpuree.2 dagen houdbaar in de koelkast

Eet smakelijk!!Het smaakt de volgende dag nog lekkerder en is ook lekker op brood