Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Indische sperziebonen

Indische sperziebonen

Wat hebben we nodig voor de Indische sperziebonen voor 4 personen:

500 gram sperziebonenzout3 eetlepels olijfolie1 ui1 teentje knoflook350 gram tomaten3 theelepels sambal oelek2 eetlepels zoete ketjap2 eetlepels zoute ketjap1 eetlepel bruine suiker1 theelepel laos

We gaan beginnen:Haal de sperziebonen af, was en kook ze in een pan met een beetje water en zout bijna gaar. Laat de boontjes goed uitlekken en pel de ui en snijd deze fijn. Pers de knoflook. Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit hierin dfe ui en knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg dan de uitgelekte sperziebonen, de tomaten, de sambal, de ketjap en de bruine suiker en laos toe. Schep alles goed doorelkaar en leg een deksel op de pan en laat het gerecht nog 10 minuutjes zachtjes stoven. Lekker met rijst en gestoofd vlees erbij.Eet smakelijk!!