Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten

Boodschappenlijst:200 gr rundergehakt2 el olijfolie1 gesnipperde sjalot1 teentje knoflook geperst50 gram pijnboompitten1 el oregano2 el tomatenketchup1 eizout en peper

Bereiden:Verwarm de oven voor op 180 graden.Doe 1el olijfolie in de koekepan, fruit daarin de sjalot lichtbruin en voeg de knoflook en de pijnboompitten toe en bak op zacht vuur nog een minuut of 2, schep af en toe om.Meng het gehakt met de gebakken sjalot,pijnboompitten, oregano,tomatenketchup en ei Breng op smaak met zout en peper.Snijd de paprika doormidden en haal de zaadjes eruit. Vul ze met het gehaktmengsel en bestrijk het gehakt met wat olie.Leg de paprika's op het rooster of in een ovenschaal en baak ze in het midden van de oven ongeveer 20 minuten.Kan ook op de bbq of grillplaat voor een minuut of 5.