Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Gegratineerde champignons

Boodschappenlijstje:1 bakje champignons2 el goede kruidenboter of zelfgemaakte1 gesnipperde uiwat fijngesneden bieslookwat fijngesneden peterseliewat geraspte oude kaaswat geraspte parmezaanse kaas

Bereiden:Snij de champignons in vieren (kwarten)Smelt de kruidenboter in de koekepan en voeg de champignons, ui, bieslook en peterselie toe.Laat dit enkele minuten smoren op laag vuur totdat het bijna gaar is.Dresseer de massa op een vuurvaste schaal.Bestrooi het geheel met de geraspte kazen en gratineer het tot het een mooi bruin korstje heeft en direct serveren.Lekker met gebakken aardappeltjes of aardappelpuree