Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vakantiefoto's Turkije-Side Spanje-Fuerteventura Spanje-Gran Canaria Spanje-Tenerife Spanje-Lanzarote Portugal-Algarve Cyprus Spanje-Costa del Sol Marbella Comares Andalusië - Villa Torcal Comares Andalusië - Villa Amarilla Comares Andalusië- Villa Comares Comares Andalusië - Villa Amarilla 2 Costa Mijas Fuengirola Spanje-Costa Blanca Benidorm Benissa Calpe Moraira deel 1 Moraira deel 2 Dehesa de Campoamor Hondon vallei Macisvenda Spanje - Costa Almeria - Los Hiquerales Foto's Los Hiquerales Kaarten Recepten Voorgerechten Carpaccio met serranoham Hoofdgerechten Zuurkoolsalade Vegetarische wortelsalade Javaanse bami null Bijgerechten Heerlijke gevulde puntpaprika's met gehakt en pijnboompitten Gegratineerde champignons Indische sperziebonen sauzen Nagerechten Contact Gastenboek 

Carpaccio met serranoham

Carpaccio met serranoham

Benodigheden bij 4 personen:24 plakken serranoham50 ml groene pesto1/2 citroen150 gram cherrytomaatjesscheutje olijfolie extra vierge1 bol mozzarella50 gram geroosterde pijnboompittenzakje rucola sla

Bereidingswijze:Meng de pesto met het sap van de citroen en een scheute olie. Snij de mozzarella in plakken en de tomaatjes in tweeën. Verdeel wat plakken serranoham op een bord en leg er wat rucola op. Leg een plak mozzarella in het midden en verdeel wat tomaatjes over het bord. Druppel wat van de pestodressing erover en rooster in een droge koekepan even de pijnboompitten en strooi die over de carpaccio. Maak dit gerecht 2 uur van te voren en bewaar goed afgedekt in de koelkast.Eet smakelijk!!